Heeft u puzzels en spellen waar u vanaf wilt? Of het nu is omdat u ze wilt vervangen, meer ruimte wilt creëren, u kunt altijd bij ons terecht. Vertel ons simpelweg welke items u kwijt wilt, en wij doen u meteen een passend bod. Het beste van alles is dat we uw volledige collectie in één keer overnemen en de goederen persoonlijk bij u ophalen.

Stuur ons eenvoudigweg een e-mail of een WhatsApp-bericht met een beschrijving en foto’s van de puzzels en spellen die u wilt verkopen, en binnen 12 uur ontvangt u van ons een passend bod. Op die manier weet u snel waar u aan toe bent. Zodra we tot een akkoord komen, regelen we de betaling en afhandeling van de verkoop binnen 24 uur.

Heeft u nog vragen? Twijfelt u over de geschiktheid van uw collectie of wilt u gewoon meer informatie? Neem gerust en geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan voor u klaar om te helpen!

Welke puzzels en spellen kopen wij op?

Heeft u puzzels en spellen die u wilt verkopen? Wij zijn geïnteresseerd! Ons bedrijf is gespecialiseerd in het overnemen van divers speelgoed, waaronder hoogwaardige puzzels en spellen. Of het nu gaat om bordspellen, legpuzzels, kaartspellen of andere vormen van vermakelijk en leerzaam spelplezier, wij staan klaar om uw voorraad over te nemen.

 • Legpuzzels
 • Bordspellen
 • Kaartspellen
 • Strategiespellen
 • Educatieve spellen
 • Puzzelboeken
 • Denkspellen
 • Partyspellen
 • Kinderspellen

Welk speelgoed kopen wij nog meer?

Opkoper knutselspeelgoed
Opkoper constructiespeelgoed
Opkoper speelvoertuigen
Opkoper educatieve spellen
Opkoper magnetisch speelgoed
Opkoper houten speelgoed
Opkoper kinderspeelgoed
Opkoper peuterspeelgoed
Opkoper babyspeelgoed

Verkopen aan de Firma Reinders

  *Wat we niet kopen: gebruikte kleding, gebruikte huisraad en producten van particulieren.

  Stap 1: Uw gegevens invullen

  Stap 2: Uw goederen invullen

  Stap 3: Bestanden meesturen

  Upload diverse bestanden (max. 5mb)
  Veelgestelde vragen

  Wat voor soort puzzels en spellen koopt Firma Reinders op?

  Wij zijn geïnteresseerd in diverse soorten puzzels en spellen, waaronder bordspellen, legpuzzels, kaartspellen, strategiespellen, educatieve spellen, puzzelboeken, denkspellen, partyspellen en kinderspellen.

  Maakt de staat van de puzzels en spellen uit bij verkoop?

  Nee, de staat van de puzzels en spellen heeft geen invloed op onze interesse. We kopen puzzels en spellen in verschillende condities op.

  Hoe kan ik de waarde van mijn puzzels en spellen laten bepalen?

  U kunt de waarde van uw puzzels en spellen laten bepalen door ons waardebepalingsformulier in te vullen. Binnen 12 uur ontvangt u van ons een bod op uw puzzels en spellen.

  Wat gebeurt er nadat ik mijn puzzels en spellen hebt aangeboden en een bod heb geaccepteerd?

  Na wederzijds akkoord regelen we binnen 24 uur de betaling en afhandeling van de verkoop. We komen persoonlijk de goederen ophalen, wat u veel zorgen bespaart.

  Koopt Firma Reinders alleen puzzels en spellen op, of ook andere soorten speelgoed?

  Wij zijn gespecialiseerd in het opkopen van speelgoed, inclusief puzzels en spellen. We kopen ook andere soorten speelgoed op, variërend van klassieke verzamelobjecten tot moderne spellen en gadgets. Wij kopen heel divers speelgoed op waaronder babyspeelgoed, peuterspeelgoed, kinderspeelgoed, houten speelgoed, magnetisch speelgoed, educatief speelgoed, speelvoertuigen, puzzels en spellen, constructiespeelgoed, knutselspeelgoed, poppen en actiefiguren, buitenspeelgoed, fantasiespeelgoed, muziek speelgoed, interactief speelgoed.

  Kunt u ook andere partijen of goederen aan ons verkopen?

  Ja, naast activa zijn wij geïnteresseerd in het opkopen van verschillende soorten partijen en goederen, zoals winkelvoorraad, schadepartijen, bedrijfsinventaris, gereedschap, ICT-apparatuur, winkeldochters, machines, faillissementspartijen. Ook interne transportmiddelen, kantoormeubilair, bedrijfsinventaris, fietsonderdelen, huishoudelijke apparatuur, schadepartijen, witgoed, meubels, retourgoederen en restpartijen. We zijn geïnteresseerd in diverse bundels en partijen en kunnen zowel kleinere partijen als grotere bulkhoeveelheden opkopen. U kunt contact met ons opnemen en binnen korte tijd een voorstel ontvangen voor uw partij of goederen.

  De pluspunten van Firma Reinders

  DIRECT BOD OP UW PARTIJ
  Bel of mail ons en u hoort binnen 12 uur wat uw partij waard is.
  PERSOONLIJK EN BETROUWBAAR CONTACT
  Wij staan klaar om u te voorzien van het juiste advies. Neem gerust contact met ons op. Het team van Firma Reinders staat voor u klaar.
  BREED INTERESSEVELD
  Ons assortiment is zeer divers en wisselt voortdurend. Bekijk regelmatig ons actuele aanbod.
  MERKPROTECTIE / RESTRICTIE
  Desgewenst bieden wij als wederverkoper uw partij aan buiten uw afzetmarkt.
  SNELLE FINANCIËLE AFHANDELING
  Binnen 2 werkdagen regelen wij de betaling en afhandeling.
  EIGEN TRANSPORT
  Wij kunnen extra snel schakelen omdat wij ons eigen transportmiddelen tot onze beschikking hebben.

  Neem gerust contact met ons op

  Laten we zaken doen!

  +31 6 155 746 39

  info@firmareinders.nl