Heeft u constructiespeelgoed waar u graag vanaf wilt? Of dit nu is omdat u het wilt vernieuwen, extra ruimte wilt creëren, of zelfs om financiële redenen, maakt niet uit. Wat uw motivatie ook is en wat voor soort constructiespeelgoed u ook bezit, u kunt altijd bij ons terecht. Vertel ons simpelweg welke items u wilt verkopen, en wij doen u direct een passend bod. Het beste van alles is dat we uw volledige verzameling in één keer kunnen overnemen en de goederen persoonlijk bij u komen ophalen. Dat ontzorgt u volledig!

Stuur ons alstublieft een e-mail of een WhatsApp-bericht met een beschrijving en foto’s van het constructiespeelgoed dat u graag wilt verkopen, en binnen 12 uur ontvangt u van ons een passend bod. Op die manier weet u snel waar u aan toe bent. Zodra we tot een overeenkomst komen, regelen we de betaling en de afhandeling van de verkoop binnen 24 uur.

Heeft u nog vragen? Twijfelt u over de geschiktheid van uw speelgoedcollectie of wilt u meer informatie? Neem gerust en geheel vrijblijvend contact met ons op of vul het formulier van waardebepaling in. We zijn er om te helpen!

Welk constructiespeelgoed kopen wij op?

Wilt u van uw speelgoed af? Wij nemen we al uw speelgoed en ook uw constructiespeelgoed graag van u over. Wij kopen alles op, maar hieronder geven wij enkele voorbeelden.

 • LEGO
 • Magnetische bouwsets
 • Houten bouwblokken
 • Knex
 • Bouwpakketten voor voertuigen
 • Technisch constructiespeelgoed
 • Houten treinbanen
 • Bouwplanken
 • Bouwspeelgoed voor peuters
 • Constructiespeelgoed met tandwielen

Welk speelgoed kopen wij nog meer op?

Opkoper knutselspeelgoed
Opkoper puzzels en spellen
Opkoper speelvoertuigen
Opkoper educatieve spellen
Opkoper magnetisch speelgoed
Opkoper houten speelgoed
Opkoper kinderspeelgoed
Opkoper peuterspeelgoed
Opkoper babyspeelgoed

Verkopen aan de Firma Reinders

  *Wat we niet kopen: gebruikte kleding, gebruikte huisraad en producten van particulieren.

  Stap 1: Uw gegevens invullen

  Stap 2: Uw goederen invullen

  Stap 3: Bestanden meesturen

  Upload diverse bestanden (max. 5mb)
  Veelgestelde vragen

  Wat voor soort constructiespeelgoed koopt Firma Reinders op?

  Wij zijn geïnteresseerd in verschillende soorten constructiespeelgoed, waaronder LEGO, magnetische bouwsets, houten bouwblokken, Knex, bouwpakketten voor voertuigen, technisch constructiespeelgoed, houten treinbanen, bouwplanken, bouwspeelgoed voor peuters en constructiespeelgoed met tandwielen.

  Moet het constructiespeelgoed in perfecte staat zijn om te worden verkocht?

  Nee, de staat van het constructiespeelgoed heeft geen invloed op onze interesse. We kopen constructiespeelgoed in verschillende condities op.

  Hoe kan ik de waarde van mijn constructiespeelgoed laten bepalen?

  U kunt de waarde van uw constructiespeelgoed laten bepalen door ons waardebepalingsformulier in te vullen. Binnen 12 uur ontvangt u van ons een bod op uw constructiespeelgoed.

  Wat gebeurt er nadat ik mijn constructiespeelgoed hebt aangeboden en een bod heb geaccepteerd?

  Na wederzijds akkoord regelen we binnen 24 uur de betaling en afhandeling van de verkoop. We komen persoonlijk de goederen ophalen, wat u veel zorgen bespaart.

  Wat zijn de pluspunten van verkopen aan ons?

  De pluspunten van verkopen aan ons zijn: een direct bod op uw partij, persoonlijk en betrouwbaar contact, een breed interesseveld, mogelijkheid voor merkbescherming/restrictie, snelle financiële afhandeling en het gebruik van eigen transportmiddelen voor een vlotte transactie.

  Kunt u ook andere partijen of goederen aan ons verkopen?

  Ja, naast speelgoed zijn wij geïnteresseerd in het opkopen van verschillende soorten partijen en goederen, zoals winkelvoorraad, schadepartijen, bedrijfsinventaris, gereedschap, ICT-apparatuur, winkeldochters, machines, faillissementspartijen. Ook interne transportmiddelen, kantoormeubilair, bedrijfsinventaris, fietsonderdelen, huishoudelijke apparatuur, schadepartijen, witgoed, meubels, retourgoederen en restpartijen. We zijn geïnteresseerd in diverse bundels en partijen en kunnen zowel kleinere partijen als grotere bulkhoeveelheden opkopen. U kunt contact met ons opnemen en binnen korte tijd een voorstel ontvangen voor uw partij of goederen.

  Koopt Firma Reinders alleen constructiespeelgoed op, of ook andere soorten speelgoed?

  Wij kopen heel divers speelgoed op waaronder babyspeelgoed, peuterspeelgoed, kinderspeelgoed, houten speelgoed, magnetisch speelgoed, educatief speelgoed, speelvoertuigen, puzzels en spellen, constructiespeelgoed, knutselspeelgoed, poppen en actiefiguren, buitenspeelgoed, fantasiespeelgoed, muziek speelgoed, interactief speelgoed

  De pluspunten van Firma Reinders

  DIRECT BOD OP UW PARTIJ
  Bel of mail ons en u hoort binnen 12 uur wat uw partij waard is.
  PERSOONLIJK EN BETROUWBAAR CONTACT
  Wij staan klaar om u te voorzien van het juiste advies. Neem gerust contact met ons op. Het team van Firma Reinders staat voor u klaar.
  BREED INTERESSEVELD
  Ons assortiment is zeer divers en wisselt voortdurend. Bekijk regelmatig ons actuele aanbod.
  MERKPROTECTIE / RESTRICTIE
  Desgewenst bieden wij als wederverkoper uw partij aan buiten uw afzetmarkt.
  SNELLE FINANCIËLE AFHANDELING
  Binnen 2 werkdagen regelen wij de betaling en afhandeling.
  EIGEN TRANSPORT
  Wij kunnen extra snel schakelen omdat wij ons eigen transportmiddelen tot onze beschikking hebben.

  Neem gerust contact met ons op

  Laten we zaken doen!

  +31 6 155 746 39

  info@firmareinders.nl