Als opkoper van fietsonderdelen zijn wij altijd op zoek naar grote partijen fietsonderdelen. Wij kopen deze fietsonderdelen van u op. Heeft u een voorraad fietsonderdelen te koop of stopt u met uw fietsenzaak? Uw oude fiets accessoires zijn nog geld waard. Verkoop uw oude fiets componenten aan ons voor een passende prijs. Wij halen alles in één keer bij u op. Bent u benieuwd wat uw fietsonderdelen waard zijn? Vul een formulier voor waardebepaling in en ontvang binnen 12 uur een bod.

Heeft u vragen, twijfelt u over de geschiktheid van uw partij of wilt u meer informatie? Neem geheel vrijblijvend contact met ons.

Welke fietsonderdelen kopen wij op?

Wilt u van uw oude fietsverlichting af of heeft u een verzameling zadels? Bij ons kunt u terecht voor het verkopen van al uw oude fietsaccessoires:

 • Wielen
 • Banden
 • Remmen
 • Derailleurs
 • Versnellingssystemen
 • Pedalen
 • Sturen
 • Zadels
 • Frames
 • Kettingen
 • Cranks
 • Spatborden
 • Verlichting
 • Reflectoren
 • Bellen

Wij kopen ook:

Opkoper partijen
Opkoper gereedschap
Opkoper speelgoed
Opkoper ICT-apparatuur
Opkoper restpartijen
Opkoper bedrijfsinventaris

Verkopen aan de Firma Reinders

  *Wat we niet kopen: gebruikte kleding, gebruikte huisraad en producten van particulieren.

  Stap 1: Uw gegevens invullen

  Stap 2: Uw goederen invullen

  Stap 3: Bestanden meesturen

  Upload diverse bestanden (max. 5mb)
  Veelgestelde vragen

  Wat doen we met betrekking tot fietsonderdelen?

  Wij zijn opkoper van fietsonderdelen. We kopen voorraden fietsonderdelen op en bieden een passende prijs voor oude fietsaccessoires. Als u een voorraad fietsonderdelen te koop heeft of uw fietsenzaak stopt, kunt u uw oude fiets componenten aan ons verkopen. Vul het formulier voor waardebepaling in en ontvang binnen 12 uur een bod.

  Welke fietsonderdelen kopen wij?

  Wij kopen diverse fietsonderdelen op, zoals wielen, banden, remmen, derailleurs, versnellingssystemen, pedalen, sturen, zadels, frames, kettingen, cranks, spatborden, verlichting, reflectoren en bellen.

  Hoe kunt u uw fietsonderdelen verkopen aan ons?

  Om uw fietsonderdelen te verkopen, kunt u contact opnemen via e-mail, WhatsApp, of telefoonnummer +31 6 155 746 39. We vragen om een omschrijving en foto’s van de onderdelen en zullen binnen 12 uur een passend bod doen. Na wederzijds akkoord wordt de betaling en afhandeling binnen 24 uur geregeld.

  Wat zijn de andere categorieën goederen die wij opkopen?

  Naast fietsonderdelen kopen wij ook partijen (zoals kleding, witgoed, meubels, elektronica en huishoudelijke apparatuur), gereedschap (zoals hamers, boormachines, zagen en schroevendraaiers), speelgoed (variërend van klassieke verzamelobjecten tot moderne spellen en gadgets) en ICT-apparatuur (zoals laptops, desktopcomputers, servers en netwerkapparatuur) op. We zijn ook geïnteresseerd in het kopen van restpartijen en bedrijfsinventaris.

  Wat zijn de pluspunten van verkopen aan ons?

  De pluspunten van verkopen aan ons zijn: een direct bod op uw partij, persoonlijk en betrouwbaar contact, een breed interesseveld, mogelijkheid voor merkbescherming/restrictie, snelle financiële afhandeling en het gebruik van eigen transportmiddelen voor een vlotte transactie.

  Hoe kunt u contact opnemen met ons?

  U kunt contact opnemen via telefoonnummer +31 6 155 746 39, e-mailadres info@firmareinders.nl, of via Whatsapp. Voor vragen over verkoop, twijfels over geschiktheid of meer informatie kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen. Het team van Firma Reinders staat klaar om te helpen.

  De pluspunten van Firma Reinders

  DIRECT BOD OP UW PARTIJ
  Bel of mail ons en u hoort binnen 12 uur wat uw partij waard is.
  PERSOONLIJK EN BETROUWBAAR CONTACT
  Wij staan klaar om u te voorzien van het juiste advies. Neem gerust contact met ons op. Het team van Firma Reinders staat voor u klaar.
  BREED INTERESSEVELD
  Ons assortiment is zeer divers en wisselt voortdurend. Bekijk regelmatig ons actuele aanbod.
  MERKPROTECTIE / RESTRICTIE
  Desgewenst bieden wij als wederverkoper uw partij aan buiten uw afzetmarkt.
  SNELLE FINANCIËLE AFHANDELING
  Binnen 2 werkdagen regelen wij de betaling en afhandeling.
  EIGEN TRANSPORT
  Wij kunnen extra snel schakelen omdat wij ons eigen transportmiddelen tot onze beschikking hebben.

  Neem gerust contact met ons op

  Laten we zaken doen!

  +31 6 155 746 39

  info@firmareinders.nl