Als opkoper van schadepartijen zijn wij altijd op zoek naar grote schadepartijen. Wij kopen deze schadepartijen van u op. Wilt u uw schadepartijen verkopen? Doe dan met ons zaken. Het kan gebeuren: partijen raken beschadigd tijdens productie, verpakken of vervoer. Wij nemen uw schadepartijen graag van u over voor een passende prijs. Bent u benieuwd wat uw beschadigde partijen waard zijn? Vul een formulier voor waardebepaling in en ontvang binnen 12 uur een bod.

Heeft u vragen, twijfelt u over de geschiktheid van uw partij of wilt u meer informatie? Neem geheel vrijblijvend contact met ons.

Welke schadepartijen kopen wij op?

U kunt het zo gek niet bedenken of u kunt het kwijt aan Firma Reinders. Wij kopen verschillende bundels en partijen op. Ook voor het verkopen van beschadigde partijen kunt u bij ons terecht. Wij zijn onder andere geïnteresseerd in:

 • Elektronica
 • Meubels
 • Witgoed
 • Bouwmaterialen
 • Auto-onderdelen
 • En nog veel meer…

Wij kopen ook:

Opkoper faillissementspartijen
Opkoper winkelvoorraad
Opkoper retourgoederen

Verkopen aan de Firma Reinders

  *Wat we niet kopen: gebruikte kleding, gebruikte huisraad en producten van particulieren.

  Stap 1: Uw gegevens invullen

  Stap 2: Uw goederen invullen

  Stap 3: Bestanden meesturen

  Upload diverse bestanden (max. 5mb)
  Veelgestelde vragen

  Wat doet Firma Reinders?

  Wij zijn een opkoper die zich bezighoudt met het importeren, exporteren en verhandelen van diverse goederen, waaronder partijen, winkelvoorraad, retourgoederen, faillissementspartijen, schadepartijen, inventaris, en meer.

  Wat is de procedure voor het verkopen van schadepartijen aan ons?

  Om schadepartijen te verkopen aan ons, vult u het formulier voor waardebepaling in met de benodigde gegevens over de goederen. Binnen 12 uur ontvangt u een bod van het bedrijf.

  Welke schadepartijen kopen wij op?

  Wij kopen diverse schadepartijen op. Dit omvat onder andere goederen die beschadigd zijn geraakt tijdens het transport of de opslag, producten met cosmetische imperfecties, overtollige voorraad, retourzendingen en overtollige voorraad van andere bedrijven. We zijn geïnteresseerd in verschillende soorten goederen, zoals kleding, elektronica, meubels en andere non-foodproducten.

  Welke soorten goederen kopen wij op?

  Wij kopen diverse bundels en partijen op, waaronder elektronica, meubels, witgoed, bouwmaterialen, auto-onderdelen en nog veel meer.

  Wat valt er onder schadepartijen?

  Onder schadepartijen verstaan we goederen die beschadigd zijn geraakt of een defect hebben opgelopen, waardoor ze niet meer in de oorspronkelijke staat verkeren of niet volledig kunnen functioneren. Deze beschadigingen kunnen bijvoorbeeld zijn ontstaan tijdens het transport, opslag of door andere omstandigheden. Schadepartijen worden vaak verkocht tegen sterk gereduceerde prijzen, omdat ze niet meer als nieuw kunnen worden verkocht.

  Hoe snel kunt u een voorstel verwachten als u schadepartijen wilt verkopen?

  Als u schadepartijen wilt verkopen kunt u binnen één dag een voorstel ontvangen, na contact op te nemen met ons.

  Kunt u ook andere partijen of goederen aan ons verkopen?

  Ja, naast schadepartijen zijn wij geïnteresseerd in het opkopen van verschillende soorten partijen en goederen, zoals winkelvoorraad, faillissementpartijen, bedrijfsinventaris, gereedschap, ICT-apparatuur, machines, witgoed, meubels, faillissementspartijen. Ook interne transportmiddelen, kantoormeubilair, bedrijfsinventaris, fietsonderdelen, huishoudelijke apparatuur, activa, retourgoederen en restpartijen. We zijn geïnteresseerd in diverse bundels en partijen en kunnen zowel kleinere partijen als grotere bulkhoeveelheden opkopen. U kunt contact met ons opnemen en binnen korte tijd een voorstel ontvangen voor uw partij of goederen.

  Hoe kunt u contact opnemen met ons voor verkoop vragen?

  U kunt contact opnemen met ons via telefoonnummer +31 6 155 746 39, e-mailadres info@firmareinders.nl of via Whatsapp. Het team staat klaar om u te voorzien van persoonlijk en betrouwbaar advies.

  De pluspunten van Firma Reinders

  DIRECT BOD OP UW PARTIJ
  Bel of mail ons en u hoort binnen 12 uur wat uw partij waard is.
  PERSOONLIJK EN BETROUWBAAR CONTACT
  Wij staan klaar om u te voorzien van het juiste advies. Neem gerust contact met ons op. Het team van Firma Reinders staat voor u klaar.
  BREED INTERESSEVELD
  Ons assortiment is zeer divers en wisselt voortdurend. Bekijk regelmatig ons actuele aanbod.
  MERKPROTECTIE / RESTRICTIE
  Desgewenst bieden wij als wederverkoper uw partij aan buiten uw afzetmarkt.
  SNELLE FINANCIËLE AFHANDELING
  Binnen 2 werkdagen regelen wij de betaling en afhandeling.
  EIGEN TRANSPORT
  Wij kunnen extra snel schakelen omdat wij ons eigen transportmiddelen tot onze beschikking hebben.

  Neem gerust contact met ons op

  Laten we zaken doen!

  +31 6 155 746 39

  info@firmareinders.nl