Als opkoper van retourgoederen zijn wij altijd op zoek naar grote partijen retourgoederen. Wij kopen deze retourgoederen van u op. Stapelen de retourgoederen in uw magazijn zich op en staan ze in de weg? Verkoop uw teruggebrachte producten aan ons. Wat de reden van retour ook is, bij ons krijgt uw retourzending een tweede kans. Bent u benieuwd wat uw teruggekomen goederen waard zijn? Vul een formulier voor waardebepaling in en ontvang binnen 12 uur een bod.

Heeft u vragen, twijfelt u over de geschiktheid van uw partij of wilt u meer informatie? Neem geheel vrijblijvend contact met ons.

Welke retourgoederen kopen wij op?

Als opkoper van retourgoederen nemen wij u producten zonder problemen van u over. Wil willen deze retourgoederen van u opkopen. Wij kopen diverse partijen op. Het maakt voor ons niet uit of het mix pallets zijn of een grote voorraad van een enkel product. Wij bieden een efficiënte afhandeling en een eerlijke prijs voor alle soorten retourgoederen. U kunt uw retourgoederen verkopen aan ons. Wij zijn onder andere geïnteresseerd in retouren van:

 • Kleding en accessoires
 • Elektronica en ICT-apparatuur
 • Meubels en woonaccessoires
 • Mis pallets retourgoederen
 • Retouren
 • Restpartijen
 • Overtollige voorraad
 • Sportartikelen en fitnessapparatuur
 • Voedingsmiddelen en dranken
 • Boeken en tijdschriften
 • Cosmetica en verzorgingsproducten
 • Speelgoed en games
 • Auto-onderdelen en accessoires
 • Medische hulpmiddelen en apparatuur

Wij kopen ook:

Opkoper winkeldochter
Opkoper faillissementspartijen
Opkoper winkelvoorraad

Verkopen aan de Firma Reinders

  *Wat we niet kopen: gebruikte kleding, gebruikte huisraad en producten van particulieren.

  Stap 1: Uw gegevens invullen

  Stap 2: Uw goederen invullen

  Stap 3: Bestanden meesturen

  Upload diverse bestanden (max. 5mb)
  Veelgestelde vragen

  Hoe kunt u uw retourgoederen aan ons verkopen?

  U kunt uw gegevens invullen in het formulier van waardebepaling op onze website, de details van uw goederen opgeven, inclusief aantal en vraagprijs, en vervolgens foto’s uploaden. Wij nemen dan contact met u op om een bod te doen. Wij willen uw retourgoederen opkopen, bijvoorbeeld van grote bedrijven, webwinkel of een fysieke winkel. Het maakt voor ons niet uit bij het opkopen van retourgoederen.

  Hoe snel kunt u een bod verwachten op uw goederen?

  Wij streven ernaar om binnen 12 uur na ontvangst van uw aanvraag een bod te doen.

  In welke soorten retourgoederen zijn wij geïnteresseerd?

  Wij zijn geïnteresseerd in een breed scala aan goederen, waaronder kleding, elektronica, meubels, sportartikelen, voedingsmiddelen, boeken, cosmetica, speelgoed, auto-onderdelen, medische hulpmiddelen, en meer. Wij zoeken voornamelijk retourgoederen en zullen deze retourgoederen verkopen.

  Wat valt er onder retourgoederen?

  Retourgoederen zijn producten die uw klanten terugsturen. Redenen voor retour kunnen variëren, zoals beschadigingen, productiefouten, ontevredenheid over het product of verkeerde bestellingen. Ze kunnen zowel nieuwe als licht gebruikte items omvatten, zoals kleding, elektronica, meubels, sportartikelen, voedsel en drank, boeken, cosmetica, speelgoed, auto-onderdelen en medische hulpmiddelen.

  Wat zijn de andere categorieën goederen die wij kopen?

  Naast retourgoederen zijn wij geïnteresseerd in het opkopen van verschillende soorten partijen en goederen, zoals winkelvoorraad, schadepartijen, bedrijfsinventaris, gereedschap, transportmiddelen, huishoudelijke apparatuur, witgoed, meubels, ICT-apparatuur, activa, winkeldochters, machines, faillissementspartijen. Ook kantoormeubilair, bedrijfsinventaris, retourgoederen, producten, fietsonderdelen, schadepartijen, retouren en restpartijen. We zijn geïnteresseerd in diverse bundels en partijen en kunnen zowel kleinere partijen als grotere bulkhoeveelheden opkopen. U kunt contact met ons opnemen en binnen korte tijd een voorstel ontvangen voor uw partij of goederen.

  Wat gebeurt er nadat u een bod accepteert?

  Als u ons bod accepteert, regelen wij binnen 2 werkdagen de betaling en afhandeling. We hebben onze eigen transportmiddelen om het ophalen van de goederen te vergemakkelijken, bijvoorbeeld uit uw magazijn. Als u uw retourgoederen wilt verkopen, dan zijn wij de opkoper waar u uw pallets, retourgoederen en product kan verkopen. U kunt uw retourgoederen verkopen aan ons en wij zullen door het opkopen van retourgoederen u ontzien van uw retouren en u een eerlijke prijs bieden. voor de retourgoederen opkopen.

  Wat is het voordeel van verkopen aan ons?

  Wij bieden een snelle waardebepaling, persoonlijk en betrouwbaar contact, een breed interesseveld, merkbescherming, snelle financiële afhandeling en we hebben ons eigen transportmiddelen voor gemakkelijke pick-up.

  Hoe kan ik contact opnemen?

  U kunt ons bereiken op +31 6 155 746 39 of per e-mail op info@firmareinders.nl. U kunt ook contact met ons opnemen via onze website.

  Hoe zorgen wij voor uw merkbescherming?

  Indien gewenst kunnen we uw partij als wederverkoper aanbieden buiten uw afzetmarkt, om te zorgen voor merkbescherming.

  De pluspunten van Firma Reinders

  DIRECT BOD OP UW PARTIJ
  Bel of mail ons en u hoort binnen 12 uur wat uw partij waard is.
  PERSOONLIJK EN BETROUWBAAR CONTACT
  Wij staan klaar om u te voorzien van het juiste advies. Neem gerust contact met ons op. Het team van Firma Reinders staat voor u klaar.
  BREED INTERESSEVELD
  Ons assortiment is zeer divers en wisselt voortdurend. Bekijk regelmatig ons actuele aanbod.
  MERKPROTECTIE / RESTRICTIE
  Desgewenst bieden wij als wederverkoper uw partij aan buiten uw afzetmarkt.
  SNELLE FINANCIËLE AFHANDELING
  Binnen 2 werkdagen regelen wij de betaling en afhandeling.
  EIGEN TRANSPORT
  Wij kunnen extra snel schakelen omdat wij ons eigen transportmiddelen tot onze beschikking hebben.

  Neem gerust contact met ons op

  Laten we zaken doen!

  +31 6 155 746 39

  info@firmareinders.nl