Als opkoper van faillissement partijen zijn wij altijd op zoek naar grote faillissement partijen. Wij kopen deze faillissementpartijen van u op. Wilt u het afhandelen en verkopen van uw faillissementspartijen soepel laten verlopen? Kies dan voor ons als opkoper van partijen. Wij nemen bij uw bedrijfsbeëindiging de complete inboedel in één keer van u over. Bent u benieuwd wat uw faillissementsvoorraad waard is? Vul een formulier voor waardebepaling in en ontvang binnen 12 uur een bod.

Bij een faillissement kunt u ons benaderen voor een waardebepaling van uw faillissement restpartijen. U kunt die aan ons aanbieden bij faillissementen en wij kopen deze partijgoederen van u op. U kunt een partij verkopen of aanbieden van uw bedrijfsmiddelen. Wij zijn gespecialiseerd in het opkopen van partijen van bedrijven en bijna elk branche. Zeker in restpartijen bij faillissementen zijn wij geïnteresseerd. Heeft u vragen, twijfelt u over de geschiktheid van uw partij of wilt u meer informatie? Neem geheel vrijblijvend contact met ons. Ook voor al uw restpartijen en partijhandel kunt u bij ons terrecht.

Welke faillissementpartijen kopen wij op?

Als opkoper van partijen neemt Firma Reinders graag uw faillissementspartijen van u over. Indien gewenst kunt u ook de inventaris van uw bedrijf aan ons kwijt. Bij ons kunt u onder andere terecht voor faillissement partijen voor de verkoop van:

Wij kopen ook:

Opkoper winkelvoorraad
Opkoper retourgoederen
Opkoper schadepartijen

Verkopen aan de Firma Reinders

  *Wat we niet kopen: gebruikte kleding, gebruikte huisraad en producten van particulieren.

  Stap 1: Uw gegevens invullen

  Stap 2: Uw goederen invullen

  Stap 3: Bestanden meesturen

  Upload diverse bestanden (max. 5mb)
  Veelgestelde vragen

  Wat doen wij met faillissementspartijen?

  Wij nemen de complete inboedel van uw bedrijf in één keer over bij uw bedrijfsbeëindiging en bieden een bod op uw faillissement voorraad.

  Welke soorten goederen kopen wij op als faillissementspartijen?

  Wij kopen verschillende soorten goederen op als faillissementspartijen, zoals kleding en accessoires, elektronica en ICT-apparatuur, meubels en woonaccessoires, voedingsmiddelen en dranken, auto-onderdelen en accessoires, en medische apparatuur en hulpmiddelen.

  Wat valt er onder faillissementspartijen?

  Onder faillissementpartijen verstaan we de goederen en voorraden die toebehoren aan een bedrijf dat failliet is verklaard. Deze goederen kunnen variëren van producten en inventaris tot machines en andere activa. Bij een faillissement worden deze partijen vaak verkocht om crediteuren te kunnen betalen en schulden af te lossen.

  Wat zijn de voordelen van verkopen aan ons?

  De voordelen van verkopen aan ons zijn:

  1. Direct bod op uw bedrijfsinventaris binnen 12 uur.
  2. Persoonlijk en betrouwbaar contact voor advies.
  3. Een breed interesseveld met een divers en wisselend assortiment.
  4. Mogelijkheid tot merkbescherming / restrictie voor wederverkoop.
  5. Snelle financiële afhandeling binnen 2 werkdagen.
  6. Eigen transportmiddelen voor extra snelle schakeling.

  Hoe kunt u uw faillissement voorraad laten waarderen door ons?

  Om uw faillissement voorraad te laten waarderen, vult u het formulier voor waardebepaling in met uw gegevens en een omschrijving van uw goederen. U ontvangt binnen 12 uur een bod.

  Kunt u ook andere partijen of goederen aan ons verkopen?

  Ja, naast faillissementpartijen zijn wij geïnteresseerd in het opkopen van verschillende soorten partijen en goederen, zoals winkelvoorraad, bedrijfsinventaris, gereedschap, ICT-apparatuur, machines. Ook interne transportmiddelen, witgoed, meubels, kantoormeubilair, bedrijfsinventaris, fietsonderdelen, huishoudelijke apparatuur, activa, schadepartijen, retourgoederen en restpartijen. We zijn geïnteresseerd in diverse bundels en partijen en kunnen zowel kleinere partijen als grotere bulkhoeveelheden opkopen. U kunt contact met ons opnemen en binnen korte tijd een voorstel ontvangen voor uw partij of goederen.

  Hoe kunt u contact opnemen met ons voor verkoopvragen?

  U kunt contact opnemen via telefoonnummer +31 6 155 746 39, e-mailadres info@firmareinders.nl of via Whatsapp. Voor vragen over verkoop, twijfels over geschiktheid of meer informatie kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen. Het team van Firma Reinders staat klaar om te helpen.

  De pluspunten van Firma Reinders

  DIRECT BOD OP UW PARTIJ
  Bel of mail ons en u hoort binnen 12 uur wat uw partij waard is.
  PERSOONLIJK EN BETROUWBAAR CONTACT
  Wij staan klaar om u te voorzien van het juiste advies. Neem gerust contact met ons op. Het team van Firma Reinders staat voor u klaar.
  BREED INTERESSEVELD
  Ons assortiment is zeer divers en wisselt voortdurend. Bekijk regelmatig ons actuele aanbod.
  MERKPROTECTIE / RESTRICTIE
  Desgewenst bieden wij als wederverkoper uw partij aan buiten uw afzetmarkt.
  SNELLE FINANCIËLE AFHANDELING
  Binnen 2 werkdagen regelen wij de betaling en afhandeling.
  EIGEN TRANSPORT
  Wij kunnen extra snel schakelen omdat wij ons eigen transportmiddelen tot onze beschikking hebben.

  Neem gerust contact met ons op

  Laten we zaken doen!

  +31 6 155 746 39

  info@firmareinders.nl