Als opkoper van winkeldochters zijn wij altijd op zoek naar grote partijen winkeldochters. Wij kopen deze winkeldochters van u op. Bent u toe aan een nieuw en fris assortiment of heeft u ongemerkt een groot aantal winkeldochters verzameld? Verkoop uw stock overschot aan ons. We nemen alles in één keer van u over en halen het persoonlijk bij u op. Bent u benieuwd wat uw oude voorraad waard is? Vul een formulier voor waardebepaling in en ontvang binnen 12 uur een bod.

Heeft u vragen, twijfelt u over de geschiktheid van uw restanten partij of wilt u meer informatie? Neem geheel vrijblijvend contact met ons.

Welke winkeldochters kopen wij op?

Wilt u van uw winkeldochters af en wilt u uw winkelvoorraad verkopen, maar weet u niet of wij het willen hebben? Wij kopen al uw oude voorraad op, zelfs al is het beschadigd. Neem contact met ons op en wij geven u binnen 12 uur een eerlijk bod op al uw winkeldochters. Zie hier een greep uit de winkeldochters die wij overnemen:

 • Kleding
 • Schoenen
 • Elektronica
 • Cosmetica
 • Speelgoed
 • En nog veel meer..

Wij kopen ook:

Opkoper bedrijfsinventaris
Opkoper faillissementspartijen
Opkoper winkelvoorraad

Verkopen aan de Firma Reinders

  *Wat we niet kopen: gebruikte kleding, gebruikte huisraad en producten van particulieren.

  Stap 1: Uw gegevens invullen

  Stap 2: Uw goederen invullen

  Stap 3: Bestanden meesturen

  Upload diverse bestanden (max. 5mb)
  Veelgestelde vragen

  Waar zijn we gespecialiseerd in?

  Wij zijn gespecialiseerd in het opkopen van diverse partijen, restpartijen en voorraden en hebben jarenlange ervaring, waaronder winkeldochters, bedrijfsinventaris, faillissementspartijen, schadepartijen, en meer.

  Wat zijn winkeldochters?

  Winkeldochters zijn producten of goederen die langdurig in een winkelvoorraad blijven liggen en moeilijk verkocht worden. Deze items hebben meestal een lage vraag of interesse van klanten, waardoor ze onverkocht blijven en hun populariteit verliezen. Winkeldochters kunnen ontstaan door verschillende redenen, zoals veranderende trends, seizoensgebondenheid, hoge prijzen of gebrek aan promotie. Om van winkeldochters af te komen, kunnen winkels kortingen aanbieden, marketingstrategieën aanpassen, of restpartijen verkopen aan partijen die gespecialiseerd zijn in de verkoop van zulke producten.

  Welke soorten winkeldochters kopen wij op?

  Wij kopen verschillende soorten winkeldochters op. Dit omvat onder andere kleding en accessoires die niet goed zijn verkocht in winkels, seizoensgebonden items die nog steeds in voorraad zijn na het seizoen, overtollige voorraad van winkels en merken, en producten met cosmetische onvolkomenheden. We zijn ook geïnteresseerd in elektronica, meubels en andere non-foodproducten die niet goed hebben gepresteerd in de verkoop.

  Hoe kunt u uw winkeldochters verkopen aan ons?

  Als u uw winkeldochters wilt verkopen, kunt u het formulier voor waardebepaling invullen met de gegevens van de goederen. Binnen 12 uur ontvangt u een eerlijk bod van ons. Wij bieden een snelle afhandeling en een eerlijke prijs voor uw winkelvoorraad kopen. Wij zijn een betrouwbare opkoper.

  Welke voordelen bieden wij?

  Wij als opkoper winkeldochters bieden direct een bod op uw partij, persoonlijk en betrouwbaar contact, een breed interesseveld, mogelijkheid voor merkbescherming/restrictie, snelle financiële afhandeling en beschikt over eigen transportmiddelen voor een vlotte transactie.

  Kunt u ook andere partijen of goederen aan ons verkopen?

  Ja, naast opkoper winkeldochters zijn wij geïnteresseerd in het opkopen van verschillende soorten partijen en goederen, zoals winkelvoorraad, schadepartijen, bedrijfsinventaris, gereedschap, ICT-apparatuur, machines, witgoed, meubels, faillissementspartijen. Ook interne transportmiddelen, kantoormeubilair, bedrijfsinventaris, fietsonderdelen, huishoudelijke apparatuur, activa, schadepartijen, retourgoederen en restpartijen. We zijn geïnteresseerd in diverse bundels en partijen en kunnen zowel kleinere partijen als grotere bulkhoeveelheden opkopen. U kunt contact met ons opnemen en binnen korte tijd een voorstel ontvangen voor uw partij of goederen.

  Hoe kunt u contact opnemen met ons voor verkoopvragen?

  U kunt contact opnemen met ons via telefoonnummer +31 6 155 746 39, e-mailadres info@firmareinders.nl of via Whatsapp. Voor vragen over verkoop of meer informatie staat het team van Firma Reinders klaar om u vrijblijvend te helpen.

  De pluspunten van Firma Reinders

  DIRECT BOD OP UW PARTIJ
  Bel of mail ons en u hoort binnen 12 uur wat uw partij waard is.
  PERSOONLIJK EN BETROUWBAAR CONTACT
  Wij staan klaar om u te voorzien van het juiste advies. Neem gerust contact met ons op. Het team van Firma Reinders staat voor u klaar.
  BREED INTERESSEVELD
  Ons assortiment is zeer divers en wisselt voortdurend. Bekijk regelmatig ons actuele aanbod.
  MERKPROTECTIE / RESTRICTIE
  Desgewenst bieden wij als wederverkoper uw partij aan buiten uw afzetmarkt.
  SNELLE FINANCIËLE AFHANDELING
  Binnen 2 werkdagen regelen wij de betaling en afhandeling.
  EIGEN TRANSPORT
  Wij kunnen extra snel schakelen omdat wij ons eigen transportmiddelen tot onze beschikking hebben.

  Neem gerust contact met ons op

  Laten we zaken doen!

  +31 6 155 746 39

  info@firmareinders.nl