Als opkoper van winkelvoorraad zijn wij altijd op zoek naar grote partijen winkelvoorraad. Wij kopen deze winkelvoorraad snel van u op. Heeft u te veel ingekocht of een verkeerde inschatting gemaakt? Wilt u ruimte maken voor een nieuw assortiment? Verkoop alles in één keer aan ons voor een passende prijs. Wij halen de complete winkelvoorraad in één keer bij u op. Bent u benieuwd wat uw product voorraad waard is? Vul een formulier voor waardebepaling in en ontvang binnen 12 uur een bod.

Welke winkelvoorraad kopen wij op?

Wilt u van uw overtollige voorraad af? Dan kunt u aan ons uw winkelvoorraad verkopen. Wij kopen uw onverkochte voorraad en uw incourante voorraad. Van kleding tot displayartikelen en van kassalades tot verpakte voedingsmiddelen. Wij zijn een betrouwbare opkoper van winkelvoorraad en bij ons kunt u uw volledige inventaris en overtollige winkelvoorraad kwijt voor een eerlijke prijs en snelle afhandeling. Als opkoper van complete partijen kunt u onder andere de onderstaande winkelvoorraad bij ons kwijt. Staat er iets niet tussen, neem dan contact met ons op.

Opkoper restpartijen
Opkoper fietsonderdelen
Opkoper gereedschap
Opkoper speelgoed
Opkoper winkeldochter
Opkoper schadepartijen
Opkoper faillissementspartijen
Opkoper retourgoederen

Verkopen aan de Firma Reinders

  *Wat we niet kopen: gebruikte kleding, gebruikte huisraad en producten van particulieren.

  Stap 1: Uw gegevens invullen

  Stap 2: Uw goederen invullen

  Stap 3: Bestanden meesturen

  Upload diverse bestanden (max. 5mb)
  Veelgestelde vragen

  Wat zijn onze pluspunten als opkoper van winkelvoorraad?

  De voordelen van verkopen aan ons zijn:

  1. Direct bod op uw bedrijfsinventaris binnen 12 uur.
  2. Persoonlijk en betrouwbaar contact voor advies.
  3. Een breed interesseveld met een divers en wisselend assortiment.
  4. Mogelijkheid tot merkbescherming / restrictie voor wederverkoop.
  5. Snelle financiële afhandeling binnen 2 werkdagen.
  6. Eigen transportmiddelen voor extra snelle schakeling.

  Welke winkelvoorraad kopen wij op?

  Wij kopen als opkoper winkelvoorraad diverse winkelvoorraad op, waaronder restpartijen, fietsonderdelen, huishoudelijke apparatuur, gereedschap, speelgoed, winkeldochters, schadepartijen, faillissementspartijen en retourgoederen.

  Wat valt er onder winkelvoorraad?

  Onder winkelvoorraad verstaan we de fysieke inventaris van producten en goederen die beschikbaar zijn in een winkel voor verkoop aan klanten. Dit zijn incourante winkelvoorraad, magazijn voorraden, incourante voorraad, overtollige voorraad en onverkochte voorraad. Dit zijn producten zoals kleding, elektronica, voedsel en andere artikelen die op de schappen of in de opslagruimte van de winkel worden bewaard. De winkelvoorraad vertegenwoordigt de totale waarde van alle goederen die nog niet zijn verkocht en speelt een cruciale rol in het beheren van de winkelvoorraad niveaus, het voorkomen van tekorten en het voldoen aan de vraag van klanten.

  Hoe kunt u uw winkelvoorraad verkopen aan ons?

  Om uw winkelvoorraad te verkopen aan ons, vult u het formulier voor waardebepaling in met uw gegevens en een omschrijving van uw goederen. Binnen 12 uur ontvangt u een bod. Wij bieden een eerlijke prijs en snelle afhandeling.

  Kunt u ook andere partijen of goederen aan ons verkopen?

  Ja, naast winkelvoorraad zijn wij geïnteresseerd in het opkopen van verschillende soorten partijen en goederen, zoals bedrijfsinventaris, gereedschap, ICT-apparatuur, machines, faillissementspartijen. Ook interne transportmiddelen, kantoormeubilair, bedrijfsinventaris, fietsonderdelen, huishoudelijke apparatuur, activa, schadepartijen, retourgoederen en restpartijen. We zijn geïnteresseerd in diverse bundels en partijen en kunnen zowel kleinere partijen als grotere bulkhoeveelheden opkopen. U kunt contact met ons opnemen en binnen korte tijd een voorstel ontvangen voor uw partij of goederen.

  Wat zijn onze contactgegevens?

  U kunt ons bereiken via telefoonnummer +31 6 155 746 39 of via e-mail op info@firmareinders.nl. Het bedrijfsadres is Korte Spruit 30, 7773 NR Hardenberg.

  De pluspunten van Firma Reinders

  DIRECT BOD OP UW PARTIJ
  Bel of mail ons en u hoort binnen 12 uur wat uw partij waard is.
  PERSOONLIJK EN BETROUWBAAR CONTACT
  Wij staan klaar om u te voorzien van het juiste advies. Neem gerust contact met ons op. Het team van Firma Reinders staat voor u klaar.
  BREED INTERESSEVELD
  Ons assortiment is zeer divers en wisselt voortdurend. Bekijk regelmatig ons actuele aanbod.
  MERKPROTECTIE / RESTRICTIE
  Desgewenst bieden wij als wederverkoper uw partij aan buiten uw afzetmarkt.
  SNELLE FINANCIËLE AFHANDELING
  Binnen 2 werkdagen regelen wij de betaling en afhandeling.
  EIGEN TRANSPORT
  Wij kunnen extra snel schakelen omdat wij ons eigen transportmiddelen tot onze beschikking hebben.

  Neem gerust contact met ons op

  Laten we zaken doen!

  +31 6 155 746 39

  info@firmareinders.nl