Als opkoper van activa zijn wij altijd op zoek naar grote partijen activa. Wij kopen deze activa van u op. Heeft u een activa waar u vanaf wilt? Omdat u deze wilt vervangen of om ruimte te maken? Of misschien om een liquiditeitsprobleem op te lossen? Wat de reden ook is en ongeacht om welke activa het gaat, u kunt altijd bij ons terecht. Vertel ons wat u kwijt wilt en wij doen u gelijk een passend bod. Bovendien nemen we alles in één koop van u over en halen de goederen persoonlijk bij u op. Dat is voor u een hele zorg minder!

Geef ons via e-mail of WhatsApp een omschrijving en foto’s van de activa die u wilt verkopen en wij doen u binnen 12 uur een passend bod. Zo weet u snel waar u aan toe bent. Na wederzijds akkoord regelen we binnen 24 uur de betaling en afhandeling van de verkoop.

Heeft u vragen, twijfelt u over de geschiktheid van uw partij of wilt u meer informatie? Neem geheel vrijblijvend contact met ons.

Welke activa kopen wij op?

Wilt u van uw materiële vaste activa af? Bij Firma Reinders nemen we uw inventaris en ook uw bedrijfsinventaris graag van u over. Wij kopen alle activa op maar hieronder geven wij enkele voorbeelden.

Opkoper interne transportmiddelen
Opkoper machines
Opkoper ICT-apparatuur
Opkoper bedrijfsinventaris
Opkoper faillissementspartijen
Opkoper winkelvoorraad
Opkoper partijen
Opkoper gereedschap

Verkopen aan de Firma Reinders

  *Wat we niet kopen: gebruikte kleding, gebruikte huisraad en producten van particulieren.

  Stap 1: Uw gegevens invullen

  Stap 2: Uw goederen invullen

  Stap 3: Bestanden meesturen

  Upload diverse bestanden (max. 5mb)
  Veelgestelde vragen

  Wat doen wij met betrekking tot activa?

  Wij zijn een opkoper van diverse activa. We nemen activa over om ruimte te maken, te vervangen, of om liquiditeitsproblemen op te lossen. Ongeacht het soort activa, kunt u bij ons terecht voor een passend bod. We halen alles persoonlijk bij u op.

  Hoe kunt u uw activa verkopen aan ons?

  Om uw activa te verkopen, kunt u via e-mail of WhatsApp een omschrijving en foto’s van de activa sturen. Binnen 12 uur ontvangt u een passend bod. Na wederzijds akkoord wordt de betaling en afhandeling binnen 24 uur geregeld.

  Welke soorten activa kopen wij op?

  Wij kopen diverse activa op, waaronder interne transportmiddelen zoals heftrucks en palletwagens, machines zoals kranen en computers, ICT-apparatuur zoals laptops en servers, en kantoormeubilair.

  Wat valt er onder activa?

  Onder activa vallen alle bezittingen en eigendommen van een bedrijf, organisatie of persoon die een economische waarde vertegenwoordigt. Dit omvat zowel tastbare zaken, zoals gebouwen, machines, voorraden en geldmiddelen, als immateriële zaken zoals patenten, handelsmerken en goodwill. Activa zijn de activiteiten en middelen die een entiteit in staat stellen om haar operationele activiteiten uit te voeren, en ze worden op de balans van een bedrijf vermeld als een weergave van de totale waarde van wat het bezit.

  Wat zijn de pluspunten van verkopen aan ons?

  De pluspunten van verkopen aan ons zijn: een direct bod op uw partij, persoonlijk en betrouwbaar contact, een breed interesseveld, mogelijkheid voor merkbescherming/restrictie, snelle financiële afhandeling en het gebruik van eigen transportmiddelen voor een vlotte transactie.

  Kunt u ook andere partijen of goederen aan ons verkopen?

  Ja, naast activa zijn wij geïnteresseerd in het opkopen van verschillende soorten partijen en goederen, zoals winkelvoorraad, schadepartijen, bedrijfsinventaris, gereedschap, ICT-apparatuur, winkeldochters, machines, faillissementspartijen. Ook interne transportmiddelen, kantoormeubilair, bedrijfsinventaris, fietsonderdelen, huishoudelijke apparatuur, schadepartijen, witgoed, meubels, retourgoederen en restpartijen. We zijn geïnteresseerd in diverse bundels en partijen en kunnen zowel kleinere partijen als grotere bulkhoeveelheden opkopen. U kunt contact met ons opnemen en binnen korte tijd een voorstel ontvangen voor uw partij of goederen.

  Hoe kunt u contact opnemen met ons voor verkoopvragen?

  U kunt contact opnemen via telefoonnummer +31 6 155 746 39, e-mailadres info@firmareinders.nl of via Whatsapp. Voor vragen over verkoop, twijfels over geschiktheid of meer informatie kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen. Het team van Firma Reinders staat klaar om te helpen.

  De pluspunten van Firma Reinders

  DIRECT BOD OP UW PARTIJ
  Bel of mail ons en u hoort binnen 12 uur wat uw partij waard is.
  PERSOONLIJK EN BETROUWBAAR CONTACT
  Wij staan klaar om u te voorzien van het juiste advies. Neem gerust contact met ons op. Het team van Firma Reinders staat voor u klaar.
  BREED INTERESSEVELD
  Ons assortiment is zeer divers en wisselt voortdurend. Bekijk regelmatig ons actuele aanbod.
  MERKPROTECTIE / RESTRICTIE
  Desgewenst bieden wij als wederverkoper uw partij aan buiten uw afzetmarkt.
  SNELLE FINANCIËLE AFHANDELING
  Binnen 2 werkdagen regelen wij de betaling en afhandeling.
  EIGEN TRANSPORT
  Wij kunnen extra snel schakelen omdat wij ons eigen transportmiddelen tot onze beschikking hebben.

  Neem gerust contact met ons op

  Laten we zaken doen!

  +31 6 155 746 39

  info@firmareinders.nl