Als opkoper van interne transportmiddelen zijn wij altijd op zoek naar grote partijen interne transportmiddelen. Wij kopen deze interne transportmiddelen van u op. Of het nou gaat om een vorkheftruck, een reachtruck, een orderpicker, een stapelaar of een gewone palletwagen. Welke interne transportmiddelen u ook wilt verkopen: met Firma Reinders kunt u zaken doen. Bent u benieuwd wat uw interne logistieke apparatuur waard is? Vul een formulier voor waardebepaling in en ontvang binnen 12 uur een bod.

Heeft u vragen, twijfelt u over de geschiktheid van uw partij of wilt u meer informatie? Neem geheel vrijblijvend contact met ons.

Welke interne transportmiddelen kopen wij op?

Van gereedschap tot bedrijfsinventaris, Firma Reinders koopt het van u op. Ook voor transportmaterieel bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn onder andere geïnteresseerd in:

 • Heftrucks
 • Palletwagens
 • Stapelaars
 • Reachtrucks
 • Orderpickers
 • Transportbanden
 • AGV’s (Automatisch Geleide Voertuigen)
 • Kraansystemen
 • Lopende banden
 • Rollenbanen
 • Binnenladers
 • Pompwagens

Wij kopen ook:

Opkoper machines
Opkoper bedrijfsinventaris
Opkoper Activa

Verkopen aan de Firma Reinders

  *Wat we niet kopen: gebruikte kleding, gebruikte huisraad en producten van particulieren.

  Stap 1: Uw gegevens invullen

  Stap 2: Uw goederen invullen

  Stap 3: Bestanden meesturen

  Upload diverse bestanden (max. 5mb)
  Veelgestelde vragen

  Wat doen wij met betrekking tot interne transportmiddelen?

  Wij zijn opkoper van diverse interne transportmiddelen, zoals vorkheftrucks, reachtrucks, orderpickers, palletwagens, stapelaars, en meer. We zijn geïnteresseerd in het kopen van deze interne logistieke apparatuur en bieden binnen 12 uur een bod aan na het invullen van een formulier voor waardebepaling.

  Welke interne transportmiddelen kopen wij op?

  Wij kopen verschillende soorten interne transportmiddelen op, waaronder heftrucks, palletwagens, stapelaars, reachtrucks, transportbanden, AGV’s (Automatisch Geleide Voertuigen), kraansystemen, lopende banden, rollenbanen, binnenladers en pompwagens.

  Wat valt er onder interne transportmiddelen?

  Interne transportmiddelen omvatten alle apparatuur en voertuigen die worden gebruikt om goederen en materialen binnen een bedrijfslocatie te verplaatsen. Dit omvat onder andere palletwagens, hand- en elektrische transpallets, vorkheftrucks, stapelaars, conveyorsystemen en interne transportbanden. Deze middelen vergemakkelijken de efficiënte en veilige verplaatsing van goederen tussen productiegebieden, opslagruimtes en distributiepunten. Interne transportmiddelen spelen een cruciale rol in het optimaliseren van de logistieke processen binnen een bedrijf en dragen bij aan een soepele werking van de supply chain.

  Hoe kunt u uw interne transportmiddelen verkopen aan ons?

  Om uw interne transportmiddelen te verkopen, kunt u contact opnemen met ons via e-mail, WhatsApp, of telefoonnummer +31 6 155 746 39. We vragen om een omschrijving en foto’s van de transportmiddelen erbij te geven en zullen binnen 12 uur een passend bod doen. Na wederzijds akkoord wordt de betaling en afhandeling binnen 24 uur geregeld.

  Kunt u ook andere partijen of goederen aan ons verkopen?

  Ja, naast interne transportmiddelen zijn wij geïnteresseerd in het opkopen van verschillende soorten partijen en goederen, zoals winkelvoorraad, schadepartijen, bedrijfsinventaris, gereedschap, ICT-apparatuur, activa, witgoed, meubels, winkeldochters, machines, faillissementspartijen. Ook kantoormeubilair, bedrijfsinventaris, fietsonderdelen, huishoudelijke apparatuur, schadepartijen, retourgoederen en restpartijen. We zijn geïnteresseerd in diverse bundels en partijen en kunnen zowel kleinere partijen als grotere bulkhoeveelheden opkopen. U kunt contact met ons opnemen en binnen korte tijd een voorstel ontvangen voor uw partij of goederen.

  Wat zijn de pluspunten van verkopen aan ons?

  De pluspunten van verkopen aan ons zijn: een direct bod op uw partij, persoonlijk en betrouwbaar contact, een breed interesseveld, mogelijkheid voor merkbescherming/restrictie, snelle financiële afhandeling en het gebruik van eigen transportmiddelen voor een vlotte transactie.

  Hoe kunt u contact opnemen met ons voor vragen?

  U kunt contact opnemen met ons via telefoonnummer +31 6 155 746 39, e-mailadres info@firmareinders.nl of via Whatsapp. Voor vragen over verkoop, twijfels over geschiktheid of meer informatie kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen. Het team van Firma Reinders staat klaar om te helpen.

  De pluspunten van Firma Reinders

  DIRECT BOD OP UW PARTIJ
  Bel of mail ons en u hoort binnen 12 uur wat uw partij waard is.
  PERSOONLIJK EN BETROUWBAAR CONTACT
  Wij staan klaar om u te voorzien van het juiste advies. Neem gerust contact met ons op. Het team van Firma Reinders staat voor u klaar.
  BREED INTERESSEVELD
  Ons assortiment is zeer divers en wisselt voortdurend. Bekijk regelmatig ons actuele aanbod.
  MERKPROTECTIE / RESTRICTIE
  Desgewenst bieden wij als wederverkoper uw partij aan buiten uw afzetmarkt.
  SNELLE FINANCIËLE AFHANDELING
  Binnen 2 werkdagen regelen wij de betaling en afhandeling.
  EIGEN TRANSPORT
  Wij kunnen extra snel schakelen omdat wij ons eigen transportmiddelen tot onze beschikking hebben.

  Neem gerust contact met ons op

  Laten we zaken doen!

  +31 6 155 746 39

  info@firmareinders.nl