Als opkoper van machines zijn wij altijd op zoek naar grote partijen machines. Wij kopen deze machines van u op. Heeft u machines die u niet meer gebruikt? Verkoop uw oude machines aan ons. Bij ons kunt u alles kwijt. Of het nou industriële machines, landbouwmachines of huishoudelijke apparaten zijn. Als opkoper van partijen koopt Firma Reinders zelfs al uw computerapparatuur met een productiefout of kleine beschadiging. Bent u benieuwd wat uw machines waard zijn? Vul een formulier voor waardebepaling in en ontvang binnen 12 uur een bod.

Heeft u vragen, twijfelt u over de geschiktheid van uw partij of wilt u meer informatie? Neem geheel vrijblijvend contact met ons.

Wat voor machines kopen wij op?

U wilt van uw transportmiddelen, industriële machine, gebruikte machines, bouwmachines af? Er is geen machine waar wij onze hand voor omdraaien. Wij kopen alles van u over voor een eerlijke prijs.

 

Wij kopen ook:

Opkoper interne transportmiddelen
Opkoper ICT-apparatuur
Opkoper bedrijfsinventaris

Verkopen aan de Firma Reinders

  *Wat we niet kopen: gebruikte kleding, gebruikte huisraad en producten van particulieren.

  Stap 1: Uw gegevens invullen

  Stap 2: Uw goederen invullen

  Stap 3: Bestanden meesturen

  Upload diverse bestanden (max. 5mb)
  Veelgestelde vragen

  Wat voor machines kopen wij op?

  Wij kopen diverse machines op, waaronder industriële machines, landbouwmachines, huishoudelijke apparaten, transportmiddelen en bouwmachines. Wij zijn bereid alles van u over te nemen voor een eerlijke prijs.

  Wat valt er onder machines?

  Machines omvatten verschillende mechanische, elektrische of elektronische apparaten die worden gebruikt om taken automatisch uit te voeren. Dit omvat onder andere industriële machines zoals draaibanken, freesmachines, metaalbewerkingsmachines, productiemachines, houtbewerkingsmachines, kantbank, persen, lasmachines en verpakkingsmachines, evenals landbouwmachines zoals tractoren en maaidorsers. Andere voorbeelden zijn bouwmachines zoals graafmachines, bulldozers en betonmixers. Machines zijn ontworpen om arbeid te verminderen en efficiëntie te vergroten in diverse sectoren zoals productie, landbouw en bouw. Deze apparaten spelen een cruciale rol bij het verwerken, fabriceren of vervaardigen van goederen en materialen voor commerciële doeleinden.

  Hoe kunt u uw machines verkopen aan ons?

  U kunt uw industriële machines verkopen aan ons door het formulier voor waardebepaling in te vullen op hun website. Binnen 12 uur ontvangt u een bod op uw machines.

  Wat zijn de pluspunten van verkopen aan ons?

  De pluspunten van verkopen aan ons zijn:

  1. Direct bod op uw partij binnen 12 uur.
  2. Persoonlijk en betrouwbaar contact voor advies.
  3. Een breed interesseveld met een divers en wisselend assortiment.
  4. Mogelijkheid tot merkbescherming / restrictie voor wederverkoop.
  5. Snelle financiële afhandeling binnen 2 werkdagen.
  6. Eigen transportmiddelen voor extra snelle schakeling.

  Wat doen wij met de opgekochte machines?

  Wij verkopen de opgekochte machines door als wederverkoper, zoals een industriële machine. Wij bieden eerlijke prijzen voor diverse soorten machines als opkoper. Wij bieden een gratis waardebepaling.

  Welke andere goederen kopen wij op?

  Wij kopen naast machines verschillende partijen en goederen op, waaronder interne transportmiddelen, ICT-apparatuur, witgoed, meubels, kantoormeubilair, bedrijfsinventaris, faillissementspartijen, winkelvoorraad, gereedschap, fietsonderdelen, huishoudelijke apparatuur, speelgoed, activa, schadepartijen, retourgoederen en restpartijen. We zijn geïnteresseerd, als opkoper machines, in diverse bundels en partijen en kunnen zowel kleinere partijen als grotere bulkhoeveelheden opkopen.

  De pluspunten van Firma Reinders

  DIRECT BOD OP UW PARTIJ
  Bel of mail ons en u hoort binnen 12 uur wat uw partij waard is.
  PERSOONLIJK EN BETROUWBAAR CONTACT
  Wij staan klaar om u te voorzien van het juiste advies. Neem gerust contact met ons op. Het team van Firma Reinders staat voor u klaar.
  BREED INTERESSEVELD
  Ons assortiment is zeer divers en wisselt voortdurend. Bekijk regelmatig ons actuele aanbod.
  MERKPROTECTIE / RESTRICTIE
  Desgewenst bieden wij als wederverkoper uw partij aan buiten uw afzetmarkt.
  SNELLE FINANCIËLE AFHANDELING
  Binnen 2 werkdagen regelen wij de betaling en afhandeling.
  EIGEN TRANSPORT
  Wij kunnen extra snel schakelen omdat wij ons eigen transportmiddelen tot onze beschikking hebben.

  Neem gerust contact met ons op

  Laten we zaken doen!

  +31 6 155 746 39

  info@firmareinders.nl