Als opkoper van zijn wij altijd op zoek naar grote partijen. Wij kopen deze partijen van u op. Bent u op zoek naar een opkoper? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn de opkoper in Nederland en België. Heeft u bijvoorbeeld een grote partij goederen waar u graag snel vanaf wilt?  Restpartijen, seizoensgebonden artikelen, (over)voorraden of faillissementsverkoop? Wij nemen het graag van u over. Vul geheel vrijblijvend een formulier voor waardebepaling in en ontvang binnen 12 uur een bod.

Welke partijen kopen wij op?

Als opkoper met 10+ jaar ervaring zijn we gespecialiseerd in het opkopen van grote partijen. Heeft u bijvoorbeeld snel ruimte nodig in uw magazijn? Overleg met ons en wij halen het deze week nog op. Sterker nog, binnen 24 uur weet u precies wat hiervoor bieden.

Wat kopen wij dan op? U kunt het zo gek niet bedenken of u kunt uw partijgoederen en partijhandel aan ons kwijt. Wij kopen namelijk hele verschillende bundels en partijen op. Hieronder staat een greep uit de mogelijke partijen die wij opkopen. Als u een specifieke partij heeft die niet in deze lijst staat, kunt u ons altijd contacteren om te zien of we geïnteresseerd zijn in het kopen van uw partij handel.

Opkoper faillissementspartijen
Opkoper winkelvoorraad
Opkoper partijen
Opkoper restpartijen
Opkoper Activa
Opkoper retourgoederen
Opkoper speelgoed
Opkoper winkeldochter
Opkoper bedrijfsinventaris
Opkoper interne transportmiddelen
Opkoper meubels
Opkoper machines
Opkoper ICT-apparatuur
Opkoper gereedschap
Opkoper witgoed
Opkoper fietsonderdelen
Opkoper huishoudelijke apparatuur
Opkoper horeca-meubilair
Opkoper inventaris
Opkoper schadepartijen

Verkopen aan de Firma Reinders

  *Wat we niet kopen: gebruikte kleding, gebruikte huisraad en producten van particulieren.

  Stap 1: Uw gegevens invullen

  Stap 2: Uw goederen invullen

  Stap 3: Bestanden meesturen

  Upload diverse bestanden (max. 5mb)
  Veelgestelde vragen

  Wat doen wij met betrekking tot opkoper?

  Wij zijn een opkoper van diverse goederen. We nemen al uw producten over om ruimte te maken, te vervangen, of om liquiditeitsproblemen op te lossen. Ongeacht het soort producten, kunt u bij ons terecht voor een passend bod. We halen alles persoonlijk bij u op.

  Hoe kunt u uw partijen verkopen aan ons?

  Om uw partijen te verkopen, kunt u via e-mail of WhatsApp een omschrijving en foto’s van de activa sturen. Binnen 12 uur ontvangt u een passend bod. Na wederzijds akkoord wordt de betaling en afhandeling binnen 24 uur geregeld.

  Wat zijn de pluspunten van verkopen aan ons?

  De pluspunten van verkopen aan ons zijn: een direct bod op uw partij, persoonlijk en betrouwbaar contact, een breed interesseveld, mogelijkheid voor merkbescherming/restrictie, snelle financiële afhandeling en het gebruik van eigen transportmiddelen voor een vlotte transactie.

  Wat kunt u allemaal aan ons verkopen?

  Ja,  wij geïnteresseerd in het opkopen van verschillende soorten partijen en goederen, zoals winkelvoorraad, schadepartijen, bedrijfsinventaris, gereedschap, ICT-apparatuur, winkeldochters, machines, faillissementspartijen. Ook interne transportmiddelen, kantoormeubilair, bedrijfsinventaris, fietsonderdelen, huishoudelijke apparatuur, schadepartijen, witgoed, meubels, retourgoederen en restpartijen. We zijn geïnteresseerd in diverse bundels en partijen en kunnen zowel kleinere partijen als grotere bulkhoeveelheden opkopen. U kunt contact met ons opnemen en binnen korte tijd een voorstel ontvangen voor uw partij of goederen.

  Hoe kunt u contact opnemen met ons voor verkoopvragen?

  U kunt contact opnemen via telefoonnummer +31 6 155 746 39, e-mailadres info@firmareinders.nl of via Whatsapp. Voor vragen over verkoop, twijfels over geschiktheid of meer informatie kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen. Het team van Firma Reinders staat klaar om te helpen.

  De pluspunten van Firma Reinders

  DIRECT BOD OP UW PARTIJ
  Bel of mail ons en u hoort binnen 12 uur wat uw partij waard is.
  PERSOONLIJK EN BETROUWBAAR CONTACT
  Wij staan klaar om u te voorzien van het juiste advies. Neem gerust contact met ons op. Het team van Firma Reinders staat voor u klaar.
  BREED INTERESSEVELD
  Ons assortiment is zeer divers en wisselt voortdurend. Bekijk regelmatig ons actuele aanbod.
  MERKPROTECTIE / RESTRICTIE
  Desgewenst bieden wij als wederverkoper uw partij aan buiten uw afzetmarkt.
  SNELLE FINANCIËLE AFHANDELING
  Binnen 2 werkdagen regelen wij de betaling en afhandeling.
  EIGEN TRANSPORT
  Wij kunnen extra snel schakelen omdat wij ons eigen transportmiddelen tot onze beschikking hebben.

  Neem gerust contact met ons op

  Laten we zaken doen!

  +31 6 155 746 39

  info@firmareinders.nl