Bent u op zoek naar een betrouwbare opkoper? Wij zijn een familiebedrijf met meer dan tien jaar ervaring en helpen u graag verder. Zo hebben wij vele afnemers die altijd opzoek zijn naar naar nieuwe voorraad. Denk aan restpartijen, retouren of faillissementspartijen waar u niet vanaf komt. Wij zijn hierbij in Nederland, België en Duitsland actief.

Bij ons staat uw bedrijf voorop. Zo leveren wij, indien gewenst, merkbescherming en gaan wij discreet met alle informatie om. Hierbij zorgen wij voor een snelle en efficiënte afhandeling waarbij wij altijd een eerlijke prijs bieden. Benieuwd wat wij voor uw aangeboden partij bieden? Vul hieronder een waardebepaling in. U ontvangt binnen 1 dag een bod.

Gratis waardebepaling

  *Wat we niet kopen: gebruikte kleding, gebruikte huisraad en producten van particulieren.

  Stap 1: Uw gegevens invullen

  Stap 2: Uw goederen invullen

  Stap 3: Bestanden meesturen

  Upload diverse bestanden (max. 5mb)
  Onze werkwijze als opkoper

  Wij kopen goederen en partijen op van bedrijven. Dit kunnen goederen zijn die overblijven na een faillissement, retourgoederen die niet meer verkocht kunnen worden of seizoensgebonden producten die aan het eind van het seizoen overblijven. Zo bieden ze bedrijven een snelle oplossing om van overtollige voorraad af te komen. Met meer dan 10 jaar ervaring, eigen transportmiddelen en een snelle financiële afhandeling zijn wij dé betrouwbare partner voor het verkopen van uw voorraad.

  Faillissement partijen

  Als opkoper van faillissement partijen zijn wij altijd op zoek naar faillissement partijen. Wij kopen deze faillissementpartijen van u op. Wilt u het afhandelen en verkopen van uw faillissementspartijen soepel laten verlopen? Kies dan voor ons als opkoper van partijen. Wij nemen bij uw bedrijfsbeëindiging de complete inboedel in één keer van u over.

  Overstock

  Wij zijn gespecialiseerd in het opkopen van overstock en overtollige voorraden. Dit omvat goederen die overblijven na een faillissement, seizoensproducten die niet meer verkocht kunnen worden of retourgoederen. Naast overstock kopen wij ook restpartijen, machines en winkelvoorraden op.

  Schadepartijen

  Als opkoper van schadepartijen zijn wij altijd op zoek naar grote schadepartijen. Wij kopen deze partijen van u op. Wilt u uw schadepartijen verkopen? Doe dan met ons zaken. Het kan gebeuren: partijen raken beschadigd tijdens productie, verpakken of vervoer. Wij nemen uw schadepartijen graag van u over voor een passende prijs. U kunt het zo gek niet bedenken of u kunt het kwijt aan ons. Wij kopen verschillende bundels en partijen op. Ook voor het verkopen van beschadigde partijen kunt u bij ons terecht.

  Retourgoederen

  Retourgoederen kunnen een uitdaging vormen voor bedrijven. Wij bieden een eenvoudige oplossing: wij kopen retourgoederen snel en efficiënt op. Of het nu gaat om elektronica, meubels, huishoudelijke apparaten of speelgoed, wij schatten uw goederen binnen 12 uur op waarde en doet direct een aantrekkelijk bod. Zo maakt u ruimte vrij in uw magazijn en bent u verzekerd van een vlotte en betrouwbare verkoopervaring.

  Bedrijfsinventaris

  Wij kopen ook grote partijen bedrijfsinventaris op. Gaat u verhuizen van bedrijfspand of is uw inventaris aan vervanging toe? Wij helpen u graag bij het maken van een frisse start door uw bedrijfsinventaris van u over te nemen.

  Welke partijen kopen wij nog meer op?

  U kunt het zo gek niet bedenken of u kunt het aan ons kwijt. Firma Reinders koopt verschillende bundels en partijen op. Bent u benieuwd of uw voorraad goederen in aanmerking komt? Hieronder vindt u een greep uit de mogelijke partijen die wij van u overnemen. Neem gerust contact met ons op als u uw goederen niet terugvindt in de lijst. Dan weet u binnen no time of wij geïnteresseerd zijn in het opkopen van uw partijhandel.

  Opkoper faillissementspartijen
  Opkoper winkelvoorraad
  Opkoper partijen
  Opkoper restpartijen
  Opkoper Activa
  Opkoper retourgoederen
  Opkoper speelgoed
  Opkoper winkeldochter
  Opkoper bedrijfsinventaris
  Opkoper interne transportmiddelen
  Opkoper machines
  Opkoper ICT-apparatuur
  Opkoper gereedschap
  Opkoper fietsonderdelen
  Opkoper horeca-meubilair
  Opkoper schadepartijen

  Veelgestelde vragen

  Hoe bepaalt Firma Reinders de waarde van mijn goederen?

  Firma Reinders bepaalt de waarde van de goederen op basis van de huidige marktvraag, de hoeveelheid goederen en de staat van de goederen. Bij Firma Reinders streven we ernaar altijd een eerlijke prijs te bieden.

  Kan ik als particulier ook goederen verkopen aan een opkoper?

  Of u als particulier goederen kunt verkopen aan een opkoper, is per opkoper verschillend. De meeste opkopers doen voornamelijk zaken met zakelijke klanten. Firma Reinders richt zich alleen op bedrijven en koopt geen goederen op van particulieren.

  Koopt Firma Reinders ook beschadigde of gebruikte goederen op?

  Ook voor het verkopen van beschadigde partijen kunt u bij Firma Reinders terecht. Het kan gebeuren dat goederen beschadigd raken tijdens productie, verpakken of vervoer. Deze schadepartijen nemen wij graag van u over.

  Wat gebeurt er met mijn opgekochte goederen?

  Firma Reinders is gespecialiseerd in de in- en verkoop van partijhandel. Opgekochte goederen worden daarom vaak doorverkocht. Ons assortiment hangt af van de partijen die wij opkopen en wisselt voortdurend. Bent u geïnteresseerd? Hou regelmatig ons actuele aanbod in de gaten.

  Is er een minimale of maximale hoeveelheid goederen die ik kan verkopen?

  Hoeveel goederen een opkoper minimaal of maximaal van je wil overnemen, is per opkoper verschillend. Firma Reinders is voornamelijk geïnteresseerd in het opkopen van grote partijen. Twijfelt u over de hoeveelheid goederen? Neem dan contact met ons op.

  De pluspunten van Firma Reinders

  DIRECT BOD OP UW PARTIJ
  Bel of mail ons en u hoort binnen 12 uur wat uw partij waard is.
  PERSOONLIJK EN BETROUWBAAR CONTACT
  Wij staan klaar om u te voorzien van het juiste advies. Neem gerust contact met ons op. Het team van Firma Reinders staat voor u klaar.
  BREED INTERESSEVELD
  Ons assortiment is zeer divers en wisselt voortdurend. Bekijk regelmatig ons actuele aanbod.
  MERKPROTECTIE / RESTRICTIE
  Desgewenst bieden wij als wederverkoper uw partij aan buiten uw afzetmarkt.
  SNELLE FINANCIËLE AFHANDELING
  Binnen 2 werkdagen regelen wij de betaling en afhandeling.
  EIGEN TRANSPORT
  Wij kunnen extra snel schakelen omdat wij ons eigen transportmiddelen tot onze beschikking hebben.

  Neem gerust contact met ons op

  Laten we zaken doen!

  +31 6 155 746 39

  info@firmareinders.nl