Heeft u knutselspeelgoed waar u graag vanaf wilt? Of het nu is omdat u het wilt vervangen, meer ruimte wilt creëren, of zelfs om financiële redenen, maakt niet uit. Wat uw motivatie ook is en wat voor soort knutselspeelgoed u ook bezit, u kunt altijd bij ons terecht. Vertel ons simpelweg welke items u wilt verkopen, en wij doen u direct een passend bod. Het beste van alles is dat we uw volledige collectie in één keer kunnen overnemen en de goederen persoonlijk bij u komen ophalen. Dat ontzorgt u volledig!

Stuur ons alstublieft een e-mail of een WhatsApp-bericht met een beschrijving en foto’s van het knutselspeelgoed dat u graag wilt verkopen, en binnen 12 uur ontvangt u van ons een passend bod. Op die manier weet u snel waar u aan toe bent. Zodra we tot een overeenkomst komen, regelen we de betaling en de afhandeling van de verkoop binnen 24 uur.

Heeft u nog vragen? Twijfelt u over de geschiktheid van uw speelgoedcollectie of wilt u meer informatie? Neem gerust en geheel vrijblijvend contact met ons op. We zijn er om te helpen!

Welk knutselspeelgoed kopen wij op?

Wilt u van uw overtollige knutselspeelgoed af? Bij Firma Reinders nemen we alles van u over. Wij kopen al het knutselspeelgoed op maar hieronder geven wij enkele voorbeelden.

 • Kleurpotloden en kleurboeken
 • Vingerverf
 • Klei
 • Knutselsets
 • Stempelsets
 • Mozaïeksets
 • Textiel knutselsets
 • Kralen en sieraden maken
 • Borduursets
 • Origami-papier
 • Schildersets
 • Knutselgereedschap

Welk speelgoed kopen wij nog meer?

Opkoper constructiespeelgoed
Opkoper puzzels en spellen
Opkoper speelvoertuigen
Opkoper educatieve spellen
Opkoper magnetisch speelgoed
Opkoper houten speelgoed
Opkoper kinderspeelgoed
Opkoper peuterspeelgoed
Opkoper babyspeelgoed

Verkopen aan de Firma Reinders

  *Wat we niet kopen: gebruikte kleding, gebruikte huisraad en producten van particulieren.

  Stap 1: Uw gegevens invullen

  Stap 2: Uw goederen invullen

  Stap 3: Bestanden meesturen

  Upload diverse bestanden (max. 5mb)
  Veelgestelde vragen

  Wat doet Firma Reinders precies?

  Wij zijn gespecialiseerd in het opkopen van diverse goederen, waaronder knutselspeelgoed en speelgoedcollecties. We bieden snelle waardebepaling, persoonlijk contact, en regelen de financiële afhandeling binnen 2 werkdagen.

  Welk knutselspeelgoed koopt Firma Reinders op?

  Wij kopen verschillende soorten knutselspeelgoed op, zoals kleurpotloden, kleurboeken, vingerverf, klei, knutselsets, stempelsets, mozaïeksets, textiel knutselsets, kralen en sieraden maken, borduursets, origami-papier, schildersets, en knutselgereedschap.

  Wat moet ik doen als ik knutselspeelgoed wil verkopen aan Firma Reinders?

  Als u knutselspeelgoed aan ons wilt verkopen, kunt u eenvoudig uw gegevens invullen, de details van uw goederen opgeven, en eventuele bestanden uploaden via ons online formulier. Binnen 12 uur ontvangt u een bod.

  Koopt Firma Reinders ook ander speelgoed op?

  Ja, wij zijn gespecialiseerd in het opkopen van allerlei soorten speelgoed, van klassieke verzamelobjecten tot moderne spellen en gadgets. Neem contact met ons op voor meer informatie. Wij kopen heel divers speelgoed op waaronder babyspeelgoed, peuterspeelgoed, kinderspeelgoed, houten speelgoed, magnetisch speelgoed, educatief speelgoed, speelvoertuigen, puzzels en spellen, constructiespeelgoed, knutselspeelgoed, poppen en actiefiguren, buitenspeelgoed, fantasiespeelgoed, muziek speelgoed, interactief speelgoed

  Wat zijn de pluspunten van Firma Reinders als opkoper?

  Wij bieden voordelen zoals een direct bod op uw partij binnen 12 uur, persoonlijk en betrouwbaar contact, een breed interesseveld in diverse goederen, merkbescherming/restrictie, snelle financiële afhandeling binnen 2 werkdagen, en eigen transportmiddelen voor efficiënte afhandeling.

  De pluspunten van Firma Reinders

  DIRECT BOD OP UW PARTIJ
  Bel of mail ons en u hoort binnen 12 uur wat uw partij waard is.
  PERSOONLIJK EN BETROUWBAAR CONTACT
  Wij staan klaar om u te voorzien van het juiste advies. Neem gerust contact met ons op. Het team van Firma Reinders staat voor u klaar.
  BREED INTERESSEVELD
  Ons assortiment is zeer divers en wisselt voortdurend. Bekijk regelmatig ons actuele aanbod.
  MERKPROTECTIE / RESTRICTIE
  Desgewenst bieden wij als wederverkoper uw partij aan buiten uw afzetmarkt.
  SNELLE FINANCIËLE AFHANDELING
  Binnen 2 werkdagen regelen wij de betaling en afhandeling.
  EIGEN TRANSPORT
  Wij kunnen extra snel schakelen omdat wij ons eigen transportmiddelen tot onze beschikking hebben.

  Neem gerust contact met ons op

  Laten we zaken doen!

  +31 6 155 746 39

  info@firmareinders.nl