Wij zijn uw betrouwbare opkoper voor diverse partijen en goederen in heel België. Met een warme gastvrijheid en een professionele aanpak bieden wij een persoonlijke service bij het opkopen van uw waardevolle items. België, met haar diverse regio’s, rijke geschiedenis en culturele diversiteit, heeft altijd een sterke band met handel en internationale betrekkingen. Ontdek hoe wij met expertise en ervaring uw overbodige goederen opkopen. Of het nu gaat om restpartijen, kantoormeubilair, fietsonderdelen, activa, of andere waardevolle items, wij staan voor u klaar. Met onze eigen transportmogelijkheden komen wij de goederen ophalen in steden zoals Brussel, Antwerpen, Gent, en alle andere plaatsen in België. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte! Vul hier het formulier voor waardebepaling in en ontdek hoe we u kunnen helpen met uw opkoopbehoeften in België.

Wat kopen wij in België op?

Bij ons kunt u een breed scala aan goederen kwijt. Wij zijn gespecialiseerd in het opkopen van verschillende bundels, partijen, restpartijen en veel meer. Hieronder vindt u de verschillende categorieën die wij opkopen uit België. Mocht u een specifieke partij hebben die niet in deze lijst staat, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. We zijn flexibel en kunnen zowel kleinere hoeveelheden als grotere bulkhoeveelheden opkopen. Kortom, wat voor handel u ook heeft, wij staan open voor een kennismaking. Samen bekijken we graag de mogelijkheden voor een succesvolle transactie. Neem vandaag nog contact op om te ontdekken hoe we u kunnen helpen met uw goederen.

 

Wij zijn opkoper in België van:

Opkoper faillissementspartijen
Opkoper machines
Opkoper bedrijfsinventaris
Opkoper winkelvoorraad
Opkoper inventaris
Opkoper interne transportmiddelen
Opkoper gereedschap
Opkoper fietsonderdelen
Opkoper retourgoederen
Opkoper ICT-apparatuur
Opkoper huishoudelijke apparatuur
Opkoper partijen
Opkoper speelgoed
Opkoper horeca-meubilair
Opkoper Activa
Opkoper winkeldochter
Opkoper schadepartijen
Opkoper restpartijen
Opkoper witgoed
Opkoper meubels

Verkopen aan de Firma Reinders

  *Wat we niet kopen: gebruikte kleding, gebruikte huisraad en producten van particulieren.

  Stap 1: Uw gegevens invullen

  Stap 2: Uw goederen invullen

  Stap 3: Bestanden meesturen

  Upload diverse bestanden (max. 5mb)
  Veelgestelde vragen

  Wat doet Firma Reinders precies?

  Firma Reinders is gespecialiseerd in het opkopen van diverse soorten goederen en partijen, variërend van faillissementspartijen en bedrijfsinventaris tot fietsonderdelen en speelgoed. Ze bieden een persoonlijke en professionele aanpak voor het opkopen van uw waardevolle items.

  In welke regio's is Firma Reinders actief?

  Firma Reinders is actief in heel België, en ze komen de goederen zelf ophalen in steden zoals Brussel, Antwerpen, en Gent.

  Hoe snel kunt u een waardebepaling of offerte verwachten?

  U kunt binnen 12 uur een reactie verwachten voor een adequate waardebepaling van uw goederen. Vul hiervoor het formulier voor waardebepaling in op de website.

  Wat is de procedure om uw goederen te verkopen aan Firma Reinders?

  U begint met het invullen van uw gegevens en details over de goederen die u wilt verkopen. Vervolgens kunt u diverse bestanden uploaden ter ondersteuning. Na evaluatie ontvangt u een bod en wordt, indien akkoord, de financiële afhandeling binnen 2 werkdagen geregeld.

  Heeft Firma Reinders eigen transportmiddelen?

  Ja, Firma Reinders beschikt over eigen transportmiddelen, wat betekent dat we extra snel kunnen schakelen om de goederen op te halen.

  Hoe kunt u contact opnemen met ons voor verkoopvragen?

  U kunt contact opnemen via telefoonnummer +31 6 155 746 39, e-mailadres info@firmareinders.nl of via Whatsapp. Voor vragen over verkoop, twijfels over geschiktheid of meer informatie kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen. Het team van Firma Reinders staat klaar om te helpen.

  De pluspunten van Firma Reinders

  DIRECT BOD OP UW PARTIJ
  Bel of mail ons en u hoort binnen 12 uur wat uw partij waard is.
  PERSOONLIJK EN BETROUWBAAR CONTACT
  Wij staan klaar om u te voorzien van het juiste advies. Neem gerust contact met ons op. Het team van Firma Reinders staat voor u klaar.
  BREED INTERESSEVELD
  Ons assortiment is zeer divers en wisselt voortdurend. Bekijk regelmatig ons actuele aanbod.
  MERKPROTECTIE / RESTRICTIE
  Desgewenst bieden wij als wederverkoper uw partij aan buiten uw afzetmarkt.
  SNELLE FINANCIËLE AFHANDELING
  Binnen 2 werkdagen regelen wij de betaling en afhandeling.
  EIGEN TRANSPORT
  Wij kunnen extra snel schakelen omdat wij ons eigen transportmiddelen tot onze beschikking hebben.

  Neem gerust contact met ons op

  Laten we zaken doen!

  +31 6 155 746 39

  info@firmareinders.nl