Als opkoper van inventaris zijn wij altijd op zoek naar grote partijen inventaris. Wij kopen het inventaris van u op. Gaat u een nieuwe start maken of bent u toe aan een nieuw interieur? Uw oude inventaris is geld waard. Wij bieden u een passende prijs voor uw bezittingen en wij halen alles in één keer op. Bent u benieuwd wat uw fysieke inventaris waard is? Vul een formulier voor waardebepaling in en ontvang binnen 12 uur een bod.

Heeft u vragen, twijfelt u over de geschiktheid van uw partij of wilt u meer informatie? Neem geheel vrijblijvend contact met ons.

Welk inventaris kopen wij op?

Als opkoper zijn we gespecialiseerd in het opkopen van inventaris. Wij zijn geïnteresseerd in het overnemen van de volledig inventaris uw bedrijf, waaronder winkels, magazijnen en horecagelegenheden of een deel hiervan. Onze interesse omvat verschillende soorten inventaris, zoals meubilair, apparatuur, voorraden, winkelinrichting en andere bedrijfsmiddelen. Wij staan open voor inventarissen van diverse branches, zoals retail, horeca, kantoren en meer.

Door de inventaris op te kopen, bieden wij uw bedrijf de mogelijkheid om snel en efficiënt van uw volledige inventaris af te komen. Dit kan handig zijn bij bedrijfsbeëindigingen, verhuizingen, herstructureringen of overstock situaties. We zorgen voor een eerlijke waardering op uw inventaris en bieden een snelle afhandeling.

Wij kopen daarnaast ook al uw overtollige inventaris op, van kantoorbenodigdheden, stellingmateriaal, meubilair en ICT-apparatuur tot machines, voertuigen, apparaten en grondstoffen. Bied uw inventaris aan en binnen 12 uur ontvangt u een prijsopgave.

Opkoper ICT-apparatuur
Opkoper bedrijfsinventaris
Opkoper partijen
Opkoper gereedschap
Opkoper horeca-meubilair
Opkoper meubels

Verkopen aan de Firma Reinders

  *Wat we niet kopen: gebruikte kleding, gebruikte huisraad en producten van particulieren.

  Stap 1: Uw gegevens invullen

  Stap 2: Uw goederen invullen

  Stap 3: Bestanden meesturen

  Upload diverse bestanden (max. 5mb)
  Veelgestelde vragen

  Welk inventaris kopen wij op?

  Wij zijn gespecialiseerd in het opkopen van inventaris van diverse bedrijven, waaronder winkels, magazijnen en horecagelegenheden. We zijn geïnteresseerd in verschillende soorten inventaris, zoals meubilair, apparatuur, voorraden, winkelinrichting en andere bedrijfsmiddelen. We staan open voor inventarissen van diverse branches, zoals retail, horeca en kantoren.

  Wat valt er onder inventaris?

  Onder inventaris vallen alle tastbare en duurzame goederen die nodig zijn voor het functioneren van een bedrijf, organisatie of instelling. Dit omvat onder andere kantoorbenodigdheden, meubels, apparatuur, machines, voertuigen, ICT-apparatuur, gereedschap, voorraden en andere bedrijfsmiddelen. Inventaris is essentieel voor de dagelijkse activiteiten en het leveren van producten of diensten. Het vertegenwoordigt de materiële activa van een bedrijf en kan variëren afhankelijk van de branche en het type bedrijf.

  Waarom zou u uw oude inventaris verkopen aan ons?

  U kunt uw oude inventaris verkopen aan ons om snel en efficiënt van uw volledige inventaris af te komen. Dit kan handig zijn bij bedrijfsbeëindigingen, verhuizingen, herstructureringen of overstock situaties. We bieden een eerlijke waardering op uw inventaris en zorgen voor een snelle afhandeling.

  Wat voor soort inventaris kopen we nog meer op?

  Naast fysieke inventaris kopen wij ook ICT-apparatuur op, zoals laptops, desktop computers, servers en netwerkapparatuur. We zijn ook geïnteresseerd in het kopen van kantoormeubilair, bedrijfsinventaris, partijen goederen, gereedschap, horeca-meubilair, maar ook interne transportmiddelen, machines, faillissementspartijen, winkelvoorraad, fietsonderdelen, huishoudelijke apparatuur, speelgoed, activa, schadepartijen, retourgoederen en restpartijen. We zijn geïnteresseerd in diverse bundels en partijen en kunnen zowel kleinere partijen als grotere bulkhoeveelheden opkopen. U kunt uw inventaris aanbieden en binnen 12 uur ontvangt u een prijsopgave.

  Wat zijn de voordelen van verkopen aan ons?

  De voordelen van verkopen aan Firma Reinders zijn:

  1. Direct bod op uw inventaris binnen 12 uur.
  2. Persoonlijk en betrouwbaar contact voor advies.
  3. Een breed interesseveld met een divers en wisselend assortiment.
  4. Mogelijkheid tot merkbescherming / restrictie voor wederverkoop.
  5. Snelle financiële afhandeling binnen 2 werkdagen.
  6. Eigen transportmiddelen voor extra snelle schakeling.

  Hoe kan u uw inventaris aanbieden aan ons?

  U kunt uw inventaris aanbieden aan ons door het formulier voor waardebepaling op hun website in te vullen. Binnen 12 uur ontvangt u een bod op uw inventaris.

  Hoe kunt u contact opnemen met ons voor verkoopvragen?

  U kunt contact opnemen via telefoonnummer +31 6 155 746 39, e-mailadres info@firmareinders.nl of via Whatsapp. Voor vragen over verkoop, twijfels over geschiktheid of meer informatie kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen. Het team van Firma Reinders staat klaar om te helpen.

  De pluspunten van Firma Reinders

  DIRECT BOD OP UW PARTIJ
  Bel of mail ons en u hoort binnen 12 uur wat uw partij waard is.
  PERSOONLIJK EN BETROUWBAAR CONTACT
  Wij staan klaar om u te voorzien van het juiste advies. Neem gerust contact met ons op. Het team van Firma Reinders staat voor u klaar.
  BREED INTERESSEVELD
  Ons assortiment is zeer divers en wisselt voortdurend. Bekijk regelmatig ons actuele aanbod.
  MERKPROTECTIE / RESTRICTIE
  Desgewenst bieden wij als wederverkoper uw partij aan buiten uw afzetmarkt.
  SNELLE FINANCIËLE AFHANDELING
  Binnen 2 werkdagen regelen wij de betaling en afhandeling.
  EIGEN TRANSPORT
  Wij kunnen extra snel schakelen omdat wij ons eigen transportmiddelen tot onze beschikking hebben.

  Neem gerust contact met ons op

  Laten we zaken doen!

  +31 6 155 746 39

  info@firmareinders.nl