Als opkoper van meubels zijn wij altijd op zoek naar grote partijen meubels. Wij kopen deze meubels van u op. Bent u op zoek naar een opkoper voor uw overgebleven meubels? Wij zijn geïnteresseerd in het opkopen van meubels, maar uitsluitend voor overtollige voorraad, niet voor tweedehands meubels. Wij, als opkoper van meubels en andere goederen, willen graag uw meubels van u kopen. Wij vinden dat de aard en de omvang van de goederen geen invloed hebben op de aankoop van uw goederen. Aan ons kunt u al uw meubelen kwijt. Wij nemen uw complete restpartij in één keer van u over en halen het met ons eigen vervoer op. Bent u benieuwd wat uw partij waard is? Vul dan een formulier van waardebepaling in en ontvang binnen 12 uur een bod op uw partij. Heeft u nog vragen of twijfels over de geschiktheid van uw partij meubels? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag!

Welke meubels kopen wij op?

Als opkoper zijn we gespecialiseerd in het opkopen van diverse partijen. We zijn geïnteresseerd in een breed scala aan  productcategorieën, waaronder gereedschap, accessoires, voedingsmiddelen, speelgoed en meubels.

Onze interesse in meubels is groot. Wij hebben een breed netwerk aan partners waar wij deze meubels aan kunnen leveren. Wij kunnen u zelfs aanbieden om uw producten buiten uw afzetmarkt door te verkopen. Als opkoper van meubels nemen wij graag alles van u over.  Hieronder kunt u een greep uit de meubels die wij inkopen vinden. 

 • Banken en bankstellen
 • Eettafels
 • Stoelen (eetkamerstoelen, fauteuils, bureaustoelen, etc.)
 • Salontafels
 • Kasten (boekenkasten, dressoirs, vitrinekasten, etc.)
 • Bedden (bedframes, matrassen, hoofdborden, etc.)
 • Nachtkastjes
 • Bureaus
 • Kledingkasten
 • Commodes
 • Kaptafels
 • Ladekasten
 • Tv-meubels
 • Kindermeubels (kinderbedden, commodes, bureaus, etc.)
 • Tuinmeubelen (tuinsets, loungesets, ligstoelen, etc.)
 • Bijzettafels
 • Opbergmeubels (opbergkisten, rekken, etc.)
 • Bar- en barkrukken
 • Krukken en poefs
Opkoper horeca-meubilair
Opkoper faillissementspartijen
Opkoper bedrijfsinventaris
Opkoper winkelvoorraad
Opkoper schadepartijen

Verkopen aan de Firma Reinders

  *Wat we niet kopen: gebruikte kleding, gebruikte huisraad en producten van particulieren.

  Stap 1: Uw gegevens invullen

  Stap 2: Uw goederen invullen

  Stap 3: Bestanden meesturen

  Upload diverse bestanden (max. 5mb)
  Veelgestelde vragen

  Welke soorten meubels kopen wij op?

  Als opkoper zijn we geïnteresseerd in een breed scala aan meubels, waaronder banken, eettafels, stoelen, salontafels, kasten, bedden, bureaus, kledingkasten, commodes, kaptafels, ladekasten, tv-meubels, kinder meubels, tuinmeubelen, bijzettafels, opbergmeubels, bar- en barkrukken & krukken/poefs.

  Is er een specifieke voorwaarde voor de meubels die wij opkopen?

  Nee, we nemen meubels van verschillende aard en omvang over, zonder specifieke voorwaarden. Zolang de meubels niet tweedehands zijn. Verder zijn al uw meubelen zijn welkom.

  Hoe kunt u de waarde van uw meubelpartij bepalen?

  Vul ons formulier voor waardebepaling in en ontvang binnen 12 uur een bod op uw meubelpartij.

  Leveren wij ook buiten uw afzetmarkt?

  Ja, wij kunnen uw meubels buiten uw afzetmarkt doorverkopen via ons uitgebreide netwerk van partners.

  Zijn er andere categorieën die wij opkopen?

  Naast meubels zijn wij geïnteresseerd in het opkopen van verschillende soorten partijen en goederen, zoals transportmiddelen” href=”https://www.firmareinders.nl/opkoper-interne-transportmiddelen/” data-wpil-keyword-link=”linked”>transportmiddelen/” title=”interne transportmiddelen” data-wpil-keyword-link=”linked”>interne transportmiddelen, winkelvoorraad, schadepartijen, bedrijfsinventaris, gereedschap, transportmiddelen, ICT-apparatuur, activa, winkeldochters, machines, faillissementspartijen. Ook kantoormeubilair, bedrijfsinventaris, fietsonderdelen, schadepartijen, retourgoederen en restpartijen. We zijn geïnteresseerd in diverse bundels en partijen en kunnen zowel kleinere partijen als grotere bulkhoeveelheden opkopen. U kunt contact met ons opnemen en binnen korte tijd een voorstel ontvangen voor uw partij of goederen.

  Kunt u ook andere partijen of goederen aan ons verkopen?

  Ja, naast activa zijn wij geïnteresseerd in het opkopen van verschillende soorten partijen en goederen, zoals winkelvoorraad, schadepartijen, bedrijfsinventaris, gereedschap, ICT-apparatuur, winkeldochters, machines, faillissementspartijen. Ook interne transportmiddelen, kantoormeubilair, bedrijfsinventaris, fietsonderdelen, huishoudelijke apparatuur, schadepartijen, retourgoederen en restpartijen. We zijn geïnteresseerd in diverse bundels en partijen en kunnen zowel kleinere partijen als grotere bulkhoeveelheden opkopen. U kunt contact met ons opnemen en binnen korte tijd een voorstel ontvangen voor uw partij of goederen.

  Hoe kunt u contact opnemen met ons voor verkoopvragen?

  U kunt contact opnemen via telefoonnummer +31 6 155 746 39, e-mailadres info@firmareinders.nl of via Whatsapp. Voor vragen over verkoop, twijfels over geschiktheid of meer informatie kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen. Het team van Firma Reinders staat klaar om te helpen.

  De pluspunten van Firma Reinders

  DIRECT BOD OP UW PARTIJ
  Bel of mail ons en u hoort binnen 12 uur wat uw partij waard is.
  PERSOONLIJK EN BETROUWBAAR CONTACT
  Wij staan klaar om u te voorzien van het juiste advies. Neem gerust contact met ons op. Het team van Firma Reinders staat voor u klaar.
  BREED INTERESSEVELD
  Ons assortiment is zeer divers en wisselt voortdurend. Bekijk regelmatig ons actuele aanbod.
  MERKPROTECTIE / RESTRICTIE
  Desgewenst bieden wij als wederverkoper uw partij aan buiten uw afzetmarkt.
  SNELLE FINANCIËLE AFHANDELING
  Binnen 2 werkdagen regelen wij de betaling en afhandeling.
  EIGEN TRANSPORT
  Wij kunnen extra snel schakelen omdat wij ons eigen transportmiddelen tot onze beschikking hebben.

  Neem gerust contact met ons op

  Laten we zaken doen!

  +31 6 155 746 39

  info@firmareinders.nl